Genom åren som elitidrottare har jag samlat på mig både kunskap och erfarenheter som jag gärna delar med mig av till er. Både rent praktiskt via coachning på skidor eller genom föreläsningar där ni får en inblick i mitt liv samt den filosofi jag använt mig av.

Är ni intresserade att komma i kontakt med mig om föreläsningar, vallakurser eller samarbeten är det bara att höra av sig per mail på adressen nedan!

info@idaingemarsdotter.se

 

Träning

Personlig coaching

I livet som idrottare är planering A och O, det genomsyrar allt från målsättningar till vardagens träningsplanering. Att lära sig lägga detta pussel kan vara skillnaden mellan att nå sina mål eller att fastna på vägen. Jag vill gärna hjälpa dig att nå hela vägen med den erfarenhet och kunskap jag fått genom åren. Att både tänka målplanering men även hur och vad som kan vara bästa träningen utifrån din livssituation och mål.


Föreläsning

Min resa, driv/motivation

Mitt skidspår, min resa genom idrotten hur jag tacklat motgångar, upplevt framgångar och vad som är min drivkraft och vad som motiverar mig att göra jobbet att nå till världseliten. Vad jag lärt mig genom åren med kunskap och erfarenheter som gjort skillnad.

Vallakurs

Enskild eller grupp

Många saker kan påverka din skidåkning, som din utrustning och din kunskap runt vallning. Genom några enkla tips och råd kan jag göra din upplevelse av längdskidåkning förhoppningsvis både enklare och rolig!